reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Eğitim Yozgat'ta Sorgun Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sıraları Yenilendi: 205 Sıra Gönüllü Emeğiyle Boyandı

Yozgat'ta Sorgun Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sıraları Yenilendi: 205 Sıra Gönüllü Emeğiyle Boyandı

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde bulunan Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin eskiyen okul sıraları, okul müdürü, müdür yardımcısı ve yardımcı hizmet personelinin özverili çalışmalarıyla yenilendi. Sorgun Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde uzun zamandır yenilenmesi gereken sıralar, Okul Müdürü Hakkı Güzey’in öncülüğünde ve Müdür Yardımcısı Eyüp Dinçer ile yardımcı hizmet personelinin emekleriyle yeniden hayat buldu.

KAYNAK: İHA

Yozgat’ın Sorgun ilçesi Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü ve yardımcı hizmet personeli, eskiyen okul sıralarının tamiratını yapıp boyayarak sıraları yeni eğitim ve öğretim dönemine hazırlıyor.

Sorgun Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eskiyen sıralar Okul Müdürü Hakkı Güzey, Müdür Yardımcısı Eyüp Dinçer ve yardımcı hizmet personelinin emekleriyle yenilendi.

Okul Müdürü Hakkı Güzey, okuldaki sıraların eskiyip yıpranması nedeniyle yenilenerek boyanması talebini Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne iletti. Okul sıralarının boyanması ile ilgili piyasa araştırması yapan Okul Müdürü Güzey, yüksek maliyetle karşılaştı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle okula İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 40 kilogram yağlı boya gönderildi.

Okul Müdürü Hakkı Güzey, Müdür Yardımcısı Eyüp Dinçer ve yardımcı hizmet personeli öğrencilerin daha iyi ortamda eğitim görmeleri için kolları sıvayıp, fırçayı ellerine aldı. İlk olarak sıraların bakım ve tadilatı yapıldı daha sonra ise yaklaşık 205 çift kişilik sıra, büyük bir emek ve gayretle beyaz renge boyanıp yenilenerek yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirildi.

“205 sıra boyandı”

Öğretmen ve yardımcı hizmet personelinin gösterdiği fedakarlıklar dolayısıyla kendilerine teşekkür eden Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal,

“Okul müdürümüz sıraların eskidiği yönündeki talebini bize iletti. Biz de İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzden boya temin ettik. Okul müdürümüz ve çalışanlarımız 205 sıranın tamamının gönüllülük esasına göre boyayarak kullanılabilir hale getirdi. Biz bu işi sadece 40 kilogram boya ile yaptık, piyasadan daha uygun oldu. Sıralarımız yenilendi, 9 Eylül’deki eğitim ve öğretim dönemine de hazır hale geldi. Emeği geçenlere teşekkür ederim”

dedi.

“Sadece 40 kilogram boya maliyetimiz oldu”

Okul sıralarının eskiyip yıpranması nedeniyle sıraları tazeleme ihtiyacı duyduklarını belirten Okul Müdürü Hakkı Güzey ise,

“205 adet çift kişilik sıramızı okul idare personeli ve yardımcı hizmet personelimizle boyadık. 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı hazırlık çalışmaları çerçevesinde öğrencilerimizin daha iyi ortamda ders görebilmeleri için sıralarımızı boyamayı istedik. Çift kişilik bir sıranın tadilat ve onarımı 2 bin liraya tekabül ediyor, biz 205 sırayı sadece 40 kilogram yağlı boya ile boyayıp, tazeledik. Yağlı boyayı Sorgun ilçe Müdürümüz Musa Öcal’ın destekleriyle Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzden temin ettik, sıralarımızı yenilediğimiz için mutluyuz”

şeklinde konuştu.

“Öğrenciler için elimizden geleni yaptık”

Yardımcı hizmet personelinden Üzeyir Akdemir de,

“Okul müdürümüz okul sıralarının boyaması için bizden destek istedi, biz de gönüllü olarak okul sıralarını boyadık. Öğrencilerimizin daha iyi ortamda eğitim görmesi için elimizden geleni yaptık.”

ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...