reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Eğitim Yeni müdür muhtarlarla buluştu

Yeni müdür muhtarlarla buluştu

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, halkın temsilcisi mahalle muhtarları ile tanışma ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

MUHABİR: Barış Çatak

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, halkın temsilcisi mahalle muhtarları ile tanışma ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Sivas Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Müdür Yardımcısı Dursun Yıldırım, Şube Müdürü Resul Çatal, Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Arslan, Sultanşehir Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Hazman ve il merkezindeki mahallelerin muhtarları katıldı.

Toplantı Şube Müdürü Resul Çatal'ın, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen ve planlanan çalışmalara yönelik sunumu ile başladı. Çatal, Millî Eğitim Bakanlığının politikaları doğrultusunda Sivas Valiliği himayesinde Millî Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen HEDEF Projesi kapsamında yürütülen ve hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Daha sonra birer selamlama konuşması yapan Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Arslan ve Sultanşehir Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Hazman, eğitim-öğretim alanında yürütülecek proje ve çalışmaların muhtarlarla istişare ediliyor olmasından duydukları mutluluğu dile getirdi.

Dernek başkanlarının ardından bir konuşma yapan Millî Eğitim Müdürü Yener ise eğitimin, tüm bileşenleri ile ele alınması, tüm paydaşların bu sürece aktif olarak katkı sağlaması ve vatanın geleceği için en önemli unsur olan eğitimin kentin ana gündem maddesi olmasını arzuladıklarını belirtti.

Bu nedenle yerel yönetimlerin en önemli unsurlarından olan mahalle muhtarları ile bir araya gelmek, tanışmak ve hasbihal etmek istediklerini belirten Yener;

"Hep birlikte eğitimi şehrimizin ana gündem maddesi haline getirecek, var ise sorunlarımızın çözüm yollarını birlikte arayacak, sizlerden gelen makul talepleri de değerlendirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Çocuklarımızın akademik başarısını artırmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu konuda içiniz rahat olsun. Bunun yanında değerlerimizi, iyiliği, doğruluğu, dürüstlüğü ve güzel ahlakı da çocuklarımıza en iyi şekilde aktarmalıyız. Bu konuda sizlerin desteğini çok önemsiyoruz. 7/24 bizimle iletişim halinde olmanızı, okul müdürlerimizle, okul aile birliği başkanlarımızla sık sık bir araya gelmenizi arzuluyoruz."

dedi.

Yener, daha sonra muhtarların görüş, öneri ve taleplerini dinledi. Tüm görüş ve taleplerin not edildiğini ve titizlikle takip edileceğini belirten Yener, bu tür toplantıları, belirli aralıklarla gerçekleştirmek istediklerini kaydetti. /Ramiz Ayten/

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...