reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Eğitim Tokat’ta Vergilemeye Zarif Dokunuşlar Semineri

Tokat’ta Vergilemeye Zarif Dokunuşlar Semineri

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından “Vergilemeye Zarif Dokunuşlar” Semineri gerçekleştirildi.

KAYNAK: İHA

15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Turkuaz Salon’da yapılan seminerin açılışına Rektör yardımcıları Prof. Dr. Mücahit Eğri, Prof. Dr. Rasim Koçyiğit, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yusuf Temur, Tokat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Kaya, akademisyenler, serbest muhasebeciler ve mali müşavirler katıldı.

Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yusuf Temur konuşmasına Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ın selam ve muhabbetlerini ilettiğini belirterek, "Devletin birçok kamusal hizmeti yerine getirirken vergiler üzerinden planlama yapıyor.

Verginin hazineye intikalinde serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin köprü vazifesini en iyi şekilde gerçekleştiriyor. Onlar fedakârca çalışıyor" dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...