reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Eğitim Tokat'ta Öğrenciden Örnek Dayanışma: Sınıfı Sakatlanan Arkadaşları İçin Giriş Kata Taşındı

Tokat'ta Öğrenciden Örnek Dayanışma: Sınıfı Sakatlanan Arkadaşları İçin Giriş Kata Taşındı

Tokat Gaziosmanpaşa Lisesi'nde okuyan 11. sınıf öğrencisi Muhammet Ömer Yağmur, okulda yaşadığı talihsiz bir olay sonucu dizinden sakatlandı.

KAYNAK: İHA

Tokat’ta dizinden yaralanan lise öğrencisi Muhammet Ömer Yağmur için okul yönetimi ve öğrenciler örnek bir dayanışma sergileyerek sınıfını giriş kata taşıdı.

Tokat Gaziosmanpaşa Lisesi’nde okuyan 11. sınıf öğrencisi Muhammet Ömer Yağmur, okulda sandalyeye oturacağı esnada dizinden yaralandı. Daha önce de benzer bir problem yaşayan Yağmur’un diz kapağı yerinden çıktı. Doktora başvuran genç öğrenciye, iyileşme sürecinde merdiven çıkmaması gerektiği bildirildi.

Öğrencinin dersliği okulun birinci katında bulunduğu için sınıfa ulaşmakta zorluk yaşadı. Lise öğrencisi Ömer Yağmur’un sağlık probleminden dolayı okul yönetiminin girişimleriyle öğretmenler ve öğrencilerin ortak kararıyla örnek bir dayanışma sergilendi. Öğrencinin mağduriyet yaşamaması adına birinci kattaki sınıfı giriş kata alındı.

"Okula rahatça gidip gelebiliyorum"

Yaşadığı süreci anlatan Muhammet Ömer Yağmur,

"Okulda sandalyeye oturacağım sırada dizim yerinden çıktı. Daha önce de çıkmıştı ama bu sefer biraz uzun sürdü, alçıya alındı. Doktor merdiven çıkmamam gerektiğini söyledi. Hocalarımız sağ olsunlar, sınıfı aşağı kata aldılar. Bu sayede okula rahatça gidip gelebiliyorum"

dedi.

"Dayanışma örneği sergilendi"

Gaziosmanpaşa Lisesi Müdürü Ramazan Atlı ise öğrencileri ve öğretmenleriyle gurur duyduğunu belirterek,

"Geçtiğimiz haftalarda bir öğrencimiz yaşadığı sakatlık nedeniyle üst katlara çıkmakta zorlanıyordu. Öğrencimizin derslerinden geri kalmaması için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle görüştük. Onlar da büyük bir anlayış göstererek iki şubenin sınıf yerlerini değiştirdiler. Engelli konumunda olan öğrencimizi giriş kattaki sınıfa, 10. sınıf öğrencilerimizi ise üst kata aldık. Bu durum, öğrenciler arasındaki dayanışma ruhunu da güçlendirdi"

diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...