reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Eğitim TOGÜ Öğrenci Butiği Yenilendi: İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Ücretsiz Kıyafet Desteği

TOGÜ Öğrenci Butiği Yenilendi: İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Ücretsiz Kıyafet Desteği

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Öğrenci Butiği, yenilenen yüzüyle ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz kıyafet desteği sunmaya devam ediyor.

KAYNAK: İHA

Tokat Gaziosmanpaşa (TOGÜ) Öğrenci Butiği, yenilenen yüzüyle ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz kıyafet desteği sunmaya devam ediyor.

TOGÜ Taşlıçiftlik yerleşkesinde faaliyet gösteren Öğrenci Butiği, yenilenen reyonları ve eklenen yeni kıyafetlerle tekrar öğrencilerin hizmetine açıldı. Açılışa Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit Eğri, Prof. Dr. Rasim Koçyiğit, Genel Sekreter Prof. Dr. Muhittin Demiray, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Uğur Akın, Doç. Dr. Şahin Sözen, Prof. Dr. Onur Saraçoğlu, Tokat Kızılay İl Başkanı Osman Duru ve il yönetimi, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Tamamı yeni ve kullanılmamış ürünlerin bulunduğu butikte ürünler öğrencilere hiçbir ücret talep edilmeden sunuluyor.

Rektör Yılmaz: "Sosyal projeler üretmeye devam ediyoruz"

Öğrencilerin sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını gözeten projeler üretmeye ve hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz;

"Bu kapsamda, Kızılay Tokat İl Şubesi ile iş birliği yaparak kampüsümüzde hizmet veren öğrenci butiğimizi yenileyerek öğrencilerimize daha etkin bir destek sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Butiğimizin mevcut alanı, üniversitemiz tarafından kapsamlı bir şekilde yeniden düzenlenmiş; tabela, cam giydirmeleri ve yeni reyonlarla daha modern ve kullanışlı hale getirilmiştir. Ayrıca, Kızılay tarafından bağışlanan yeni ve kullanılmamış kız ve erkek kıyafetleri ile ayakkabılar öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur"

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...