reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Eğitim Sivas'ta Sporun Parlayan Yıldızları

Sivas'ta Sporun Parlayan Yıldızları

Wushu’dan yüzmeye, basketboldan bireysel branşlara kadar birçok alanda derece elde eden Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri, Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan'ı ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.

MUHABİR: Musaattin Oflaz

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, çeşitli spor branşlarında kazandıkları başarılarla İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan’ı ziyaret etti.

Wushu Kung Fu Türkiye ve Avrupa Şampiyonası’nda Yıldızlar kategorisinde birincilik elde eden Ahmet Bera Demir, Okul Sporları İl Müsabakaları Minikler Yüzme kategorisinde il birincisi olan Defne Kalender, Türkiye yarı finallerinde grup birincisi olan okul kız basketbol takımının kaptanı Buğlem Ahu Bozkurt ile 5/C sınıfı temsilcileri ziyarete katıldı.

Öğrencilere öğretmenleri ve okul idarecileri de eşlik etti. Başarı hikâyelerini dinleyen Müdür Fatih Erdoğan, öğrencileri tek tek tebrik ederek, onların bu başarılarında emeği olan öğretmen ve yöneticilere de teşekkürlerini iletti.

Erdoğan, sporun öğrencilerin kişisel ve akademik gelişimine sağladığı katkıya dikkat çekerek, bu tür başarıların hem Sivas eğitim camiası hem de Türkiye için büyük gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...