reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Eğitim Sivas'ta Kendini Geliştiren Gençler Belgelerini Aldı!

Sivas'ta Kendini Geliştiren Gençler Belgelerini Aldı!

Sivas't CÜRAM öncülüğünde hayata geçirilen İŞKUR Gençlik Projesi’nin kişisel gelişim atölyeleri tamamlandı. Katılımcı öğrencilere düzenlenen törenle belgeleri takdim edildi.

MUHABİR: Musaattin Oflaz

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (CÜRAM) tarafından yürütülen İŞKUR Gençlik Projesi kapsamında düzenlenen kişisel gelişim atölyeleri başarıyla tamamlandı. Dört hafta süren atölyelere katılan öğrenciler, düzenlenen törenle belgelerini aldı.

Akran desteği modeliyle yürütülen çalışmalarda, üniversite öğrencilerinin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlanması hedeflendi. İletişim becerilerinden öz farkındalığa kadar birçok alanda öğrencilerin gelişimine destek sunan atölyeler, yoğun ilgi gördü.

CÜRAM koordinasyonunda düzenlenen belge takdim töreninde, hem atölyelerde görev alan uygulayıcı öğrencilere hem de aktif katılım gösteren öğrencilere teşekkür belgeleri sunuldu. Yetkililer, bu tür projelerin gençlerin üniversite yaşamına daha aktif katılımını teşvik ettiğini ve sosyal becerilerini güçlendirdiğini belirtti.

Katılımcılar, etkinlik sayesinde kendilerini daha iyi tanıma ve geliştirme fırsatı bulduklarını ifade ederek, benzer projelerin devam etmesini istediklerini dile getirdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...