reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Eğitim Sivas’ta Çiçeği Burnunda Müdüre Ziyaretçi Akını

Sivas’ta Çiçeği Burnunda Müdüre Ziyaretçi Akını

Sivas'ın yeni İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, göreve başlamasının ardından hayırlı olsun ziyaretleriyle karşılanıyor. Eğitim camiası ve şehrin önde gelen isimleri, Erdoğan'a yeni görevinde başarılar dileyerek desteklerini ifade ediyor.

MUHABİR: Musaattin Oflaz

Sivas’ın çiçeği burnunda İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

24 Ocak’ta Sivas İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Fatih Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.

Erdoğan’ı, İl Eğitim Bölgeleri Koordinatör Okul Müdürleri, Sivas Kantinciler Odası Başkanı Ayşe Yurttabirgül Öğren ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas İmam Hatipler Derneği Başkanı Ahmet İkbal Genç ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Yüksel Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sebahattin Eker ve müdür yardımcıları, Sivas Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Gevher Gümüşer,  İnsani Yardım Derneği (İHH ) Sivas Şube Başkanı Efe Zileli ve dernek yönetimi, Eğitim Bir-Sen Sivas 1 Nolu Şubesi Başkanvekili Mehmet Bediroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim Bir- Sen Sivas Kadın Komisyonu Başkanı Hilal Güneş ve yönetimi ziyaret etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdoğan, Sivas eğitimini yukarı taşımak için el birliği ile çalışacaklarını söyledi.

Erdoğan, 

“Türkiye Yüzyılını  inşa etmek adına Sayın Valimizin himayelerinde tüm eğitim çalışanlarımızla mesai mevhumu gözetmeksizin,  geleceğin teminatı çocuklarımıza daha müreffeh bir vatan bırakmanın gayreti içerisinde olacağız. Kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, basın mensuplarımızın, hayırseverlerimizin ve halayda birbirine omuz veren Sivaslı yiğit hemşehrilerimizin bize de omuz vereceğine ve desteklerini esirgemeyeceklerine olan inancım tamdır”

ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...