Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürlüğü koordinesinde Sivas'ta düzenlenen Scientix STEM Eğitimi Çalıştayı sona erdi.
4 gün süren çalıştay, Sivas Bilim ve Sanat Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Çalıştayın kapanış programına İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan ile Scientix Türkiye Koordinatörü Dr. Tunç Erdal Akdur da katıldı.
Milli Eğitim Müdürü Erdoğan, YEĞİTEK Genel Müdürlüğü İzleme ve Koordinasyon Daire Başkanı Bora Civan'a, Scientix Türkiye Koordinatörü Dr. Tunç Erdal Akdur'a, çalıştayın düzenlenmesinde emeği olanlara ve katılım sağlayan tüm öğretmenlere teşekkür etti.
Erdoğan; "Öğretmenlerimiz burada önemli kazanımlar edindi. İnşallah, bu kazanımlar öğrencilerimizin yürüteceği proje ve çalışmalara ilham olacak, ışık tutacaktır” dedi.
Konuşmasının ardından çalıştaya katılan öğretmenlere katılım sertifikalarını takdim edildi.
