reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Eğitim Sivas Milli Eğitim Müdürü En Büyük Görevlerinin Ne Olduğunu Açıkladı

Sivas Milli Eğitim Müdürü En Büyük Görevlerinin Ne Olduğunu Açıkladı

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, maarif ailesi olarak en büyük görevlerinin Çanakkale ruhunu canlı tutmak ve şehitlerimizin emaneti olan bu güzel vatana hizmet edecek bilgili, donanımlı, medeniyet kurucusu nesiller yetiştirmek olduğunu söyledi.

MUHABİR: Musaattin Oflaz

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Şanlı tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olan Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yıl dönümü olduğunu söyleyen Erdoğan, 

“Çanakkale, bir ulusun varoluş mücadelesinin zaferle taçlandığı, birlik ve beraberlik ruhunun en güçlü şekilde hissedildiği, milletimizin, aziz şehit ve gazilerimizin 7 düvele karşı göğsünü siper ederek destan yazdığı yerdir.  Maarif ailesi olarak; Çanakkale ruhunu canlı tutmak, şehitlerimizin emaneti olan bu güzel vatana hizmet edecek, millî ve manevi değerlerine bağlı, bilgili, donanımlı, medeniyet kurucusu nesiller yetiştirebilmek en büyük görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum”

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...