reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Eğitim Sarıkaya İlçe Müftülüğü'nün Düzenlediği Sabah Namazı Buluşmalarıyla Topluluk Birliği Sağlanıyor

Sarıkaya İlçe Müftülüğü'nün Düzenlediği Sabah Namazı Buluşmalarıyla Topluluk Birliği Sağlanıyor

Sarıkaya İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen sabah namazı buluşmalarında, İlçe Müftüsü Zühdü Elveren'in liderliğindeki program, hafızlık eğitimi, dualar ve hayırseverlerin ikramlarıyla bereketleniyor. Esnaf Abdullah Karataş, programın birlik ve beraberliği güçlendirdiğini vurgulayarak teşekkürlerini ifade ediyor.

KAYNAK: İHA

Yozgat’ın Sarıkaya İlçesinde İlçe Müftülüğünün organize ettiği sabah namazı buluşmaları Merkez Yenidoğan Camii’nde çok sayıda vatandaşın katılımıyla sürdürülüyor.

İlçe Müftüsü Zühdü Elveren’in sohbetiyle başlayan program hafızlık eğitimi alan öğrencilerin okudukları aşırlarla devam ediyor. İlçe Müftüsü Elveren’in imametinde sabah namazının kılınmasının ardından tesbihat ve dualar yapılıyor. Programın son bölümünde hayırsever vatandaşlarca hazırlanan çorbalar, cami cemaatine ikram ediliyor.

Yemek duasıyla sona eren programın ardından açıklamalarda bulunan Sarıkaya Müftüsü Zühdü Elveren,

“Diyanet İşleri Başkanlığımızın cemaatimizin daha çok kaynaşmasına, toplu aminlerin söylenmesine, Yüce Rabbimizin kelamının okunmasına, daha çok zikir yapmak ve yeni güne hayırlı ve bereketli bir başlangıç yapmak adına başlattığı proje Sarıkaya ‘da da düzenli olarak uygulanmaktadır. Özellikle esnafımız dualar sırasında bereketli ve helal kazançlar temennisinin dile getirilmesinden duydukları memnuniyeti ifade etmektedirler. Bay-bayan, küçük-büyük pek çok vatandaşımız programlara iştirak edip müftülüğümüze ve ikram sahibi cömert kardeşlerimize bu birleştirici ve kaynaştırıcı faaliyetler sebebiyle tebrik ve teşekkürlerini iletmektedirler. İçerisinde bulunduğumuz bereketli üç aylarda bu programların yapılmasında bizleri maddi olarak destekleyen ve dualarıyla da azmimizi kuvvetlendiren değerli hayırsever kardeşlerimize de teşekkürü bir borç biliriz”

dedi.

Cami cemaatlerinden esnaf Abdullah Karataş ise, ilçelerinde düzenlenen sabah namazı buluşmaları programından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ilçe müftüsü Elveren’e teşekkür etti. Karataş, esnaf olarak program sonrası ikramlara destek olduklarını da belirterek, bu programlar sayesinde ilçe halkının birlik ve beraberliğin güçlendiğini söyledi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...