Okul ve kurum yöneticlerine, Öğretmenevi çok amaçlı salonunda ödenek takip modülü, KBS, MEBBİS, Hitap ve Taşınırlarla ilgili seminer verildi.
İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Levent ŞENER başkanlığında İlçe Milli Eğitim Personelleri Osman TEKE, Ali Ekber SOĞUK, Cafer YİĞİT tarafından görsel sunumlarla desteklenen bilgilendirme toplantısında bir çok yenilik okul yöneticilerine aktarıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Levent ŞENER yaptığı açılış konuşmasında 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının başlamasına az bir süre kaldığını, Okulların Yeni Eğitim-Öğretim yılı için hazırlıklarını bir an önce bitirmeleri gerektiğini ifade etti. ŞENER, Yeni eğitim öğretim yılının bir önceki yıldan daha başarılı olması gerektiğini ve tüm paydaşlarla birlikte buna yönelik hazırlıkların yapılmasını istedi.