reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Eğitim Miniklere farkındalık oluşturacak hediye seti

Miniklere farkındalık oluşturacak hediye seti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, miniklerin Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Başkan Güder çocuklara ağız ve diş bakım seti dağıtarak dişlerin günde 2 kere fırçalanması için miniklerden söz aldı.

KAYNAK: İHA

Çocuklara erken yaştan itibaren diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak ve diş bakımı farkındalığı oluşturmak amacıyla çeşitli etkinlilerin yapıldığı Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında Kamu Görevlileri Anaokulu’nda minikler tarafından program düzenlendi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder düzenlenen etkinliğe katılarak miniklere ağız ve diş bakım seti hediye etti. Ana Okulu öğrencileriyle yakından ilgilenen Başkan Güder, miniklerden dişlerinin düzenli olarak fırçalanması için söz aldı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder çocuklara bazı önerilerde bulunarak diş fırçalama alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılması gerektiğini ifade etti.

Başkan Güder,

“Dişlerinizi uyumadan önce mutlaka fırçalayın. Sabah da dişlerinizi fırçalayarak güne başlayın. Sağlık ağızdan başlıyor. Sizin de bu nedenle dişleri ihmal etmemeniz gerekiyor. Şimdi dişleriniz sağlıklı ama ilerleyen yaşlara dişler çok ciddi sıkıntı olabilir. Sağlık yerindeyken önemli. Sizlerden de şimdiden sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Sizlere güzel hediyeler de getirdik. Battalgazi Belediyesi olarak ağız bakımı, sağlığı ile ilgili bir farkındalık oluşturmak ve onlarda bir alışkanlık oluşturmak adına çok farklı çalışmalar yapıyoruz”

dedi.

Kamu Görevlileri Anaokulu Müdüresi Emine Timur,

“ Eğitim küçük yaşta başlar. Bu konuda öğretmenlerimize ve anne babalarımızın duyarlı olması gerekir. Dişlerimiz temiz hayatımız sağlıklı olsun. Battalgazi Belediye Başkanımızın katılımından dolayı çok mutlu olduk. Teşekkür ediyorum sizlere”

ifadelerini kullandı

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...