reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14
sivas360 Eğitim Milli Eğitim Müdürü Mustafa Alkan okulları ziyaret etmeye başladı

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Alkan okulları ziyaret etmeye başladı

İlçemizdeki yeni görevine geçen hafta itibariyle başlayan Milli Eğitim Müdürü Mustafa ALKAN, zamanı iyi kullanma ve sahayı tanıma adına seri bir şekilde okulları ziyaret etmeye başladı.

Bu kapsamda ilk olarak Kangal merkezde bulunan 75. Yıl ilk/ortaokulu ve Havuz İlk/ortaokulunu ziyaret eden ALKAN´a şube müdürü Levent Şener´de eşlik etti.

75. Yıl İlk/ortaokulu müdürü Muhammed Ali Kemençe ve müdür yardımcısı Bahattin Akgül, ziyaretten duymuş oldukları memnuniyeti ifade ederek Alkan´a yeni görevinde başarılar dilemeyi de ihmal etmediler.

Okul idarecileri Erdal Eraslan ve İsrafil Duman tarafından karşılanan ALKAN, önce okul bahçesini bir süre inceledikten sonra öğretmenler odasına çıkarak okulda görev yapan öğretmenlerle kısa bir tanışma toplantısı yaptı.

Tanışma sonrası taşımalı öğrencilerin yemek yediği bölüme uğrayıp yemek düzenini kontrol eden ALKAN, bu hareketiyle ziyareti daha bir anlamlı hale getirdi.

Köy Muhtarlığı ve İlçe Müftülüğü işbirliğinde organize edilen Havuz Köyü Kutlu Doğum Etkinliklerine de katılan ALKAN, daha sonra tekrar okula geçerek TEOG öncesi 8. Sınıf öğrencileri ile bir süre sohbet ederek başarılar diledi.

-Haber Merkezi-

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...