reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Eğitim Akdağmadeni'nde Kütüphane Haftası Açık Havada Kitap Okuma Etkinliğiyle Kutlandı

Akdağmadeni'nde Kütüphane Haftası Açık Havada Kitap Okuma Etkinliğiyle Kutlandı

Akdağmadeni Halk Kütüphanesi'nin organizasyonuyla 25-31 Mart tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası kapsamında açık havada kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe çok sayıda öğrenci katılarak kitap okuma keyfini açık havada yaşadı.

KAYNAK: İHA

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde 25- 31 Mart günleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası dolayısıyla açık havada kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Akdağmadeni Halk Kütüphanesi tarafından organize edilen etkinliğe çok sayıda öğrenci katıldı. Okuma etkinliği ilçede açık havada gerçekleştirildi. Kitapları ile etkinliğe gelen öğrenciler bir süre kitap okudular.

Akdağmadeni Halk Kütüphanesi Müdürü Mehmet Ünver, Kütüphane Haftası’nın Türkiye’de 1964 yılından beri mart ayının son pazartesi günü ile başlayan haftada kutlandığını belirterek ilçede farkındalık oluşturmak için açık havada kitap okuma etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Bu yıl Kütüphane Haftası’nın 60. yılını kutladıklarını ifade eden Ünver,

“Bilgi sahibi olmak, belirli bir kültür seviyesine gelmek her insanın ulaşmak isteyeceği bir amaçtır. Bunun en güzel örneği ise kitap okumaktır. Kitaplar kültür seviyemizi artırmanın ve bilgi sahibi olmamızın en etkili aracıdır. Bilginin en yoğun olduğu araçlar kitaplardır. Kitaplar bizim için hayatının her anında bizimle birlikte olan öğretmenler gibidir. Her kitap başka bir kapı açar bizim için. Hepsi ayrı bir dünyadır. Hayatımıza ayrı heyecanlar, ayrı mutluluklar, ayrı yaşamışlıklar katarlar. Kitap okumak, insana tarihini, toplum ve millet bilincini öğretir.”

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...