reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Belediye Yozgat, Gece Gündüz Demeden Hassa'nın Yaralarını Sarıyor

Yozgat, Gece Gündüz Demeden Hassa'nın Yaralarını Sarıyor

Yozgat, Gece Gündüz Demeden Hassa'nın Yaralarını Sarıyor

Bugün asrın felaketinin 2'nci ayı.Türkiye'yi derinden sarsan ve büyük acılar yaşatan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaralar hızlı sarılmaya başlandı. Devlet-millet iş birliği ile deprem bölgelerinde hummalı çalışmalar ortaya konuldu.

Barınmadan beslenmeye tüm ihtiyaçlar karşılanırken, bir yandan geçici barınma merkezleri kuruldu, bir yandan da söz verildiği gibi afet konutlarına başlandı. Şehirlerde hasar tespit çalışmalarında sona gelinirken enkaz kaldırma çalışmalarına da ara verilmeden devam ediliyor.

Bu süreçte bakanlar, kurumlar, STK'lar, gönüllü vatandaşlar ve Mehmetçik büyük bir mücadele ortaya koyarken, arka planda hiç duyulmadan gece gündüz çalışanlar da vardı.

Yozgat, Hassa'yı Onarıyor

Bunlardan biri de Yozgat Valisi Ziya Polat. Vali Polat, depremden büyük ölçüde etkilenen Hatay'ın Hassa ilçesinde ilk andan itibaren çalışmalar yürütüyor. Kent adeta onarılırken, elektrik ve su tesisatlarının kurulumuyla bölgede hayatın normal akışına dönmesi için mücadele edildi. Aynı zamanda konteyner kent kurulumu da hızlandırdı.

Ankara,İç İşleri Bakanlığı

belediye365.com

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...