reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Belediye Mahmut Özer değerlendirmelerde bulundu

Mahmut Özer değerlendirmelerde bulundu

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İçişleri Bakanlığı ile iş birliğinde öğrenci, öğretmen, okul yöneticileri ve velilere yönelik düzenlenen "Bağımlılığa Birlikte Dur Diyelim" eğitim programı kapsamında konuştu.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, toplum sağlığı ve güvenliğini tehdit eden bağımlılıkla mücadele için Millî Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı iş birliğinde yürütülen "Bağımlılığa Birlikte Dur Diyelim" programına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bağımlılık konusunun bir millî güvenlik meselesi olduğuna işaret ederek söz konusu programda bağımlılıkla mücadelede duyarlılık kazandırma amacı taşıdıklarını ifade eden Bakan Özer, "Bakanlığımız ile İçişleri Bakanlığı iş birliğinde gerçekleştirilen 'Bağımlılığa Birlikte Dur Diyelim' toplantısı doğrultusunda 16 Ocak- 24 Şubat 2023 tarihleri arasında öğrenci, öğretmen ve velilerimize yönelik eğitim planlamaları yapıldı. Yarıyıl tatilinden bir hafta önce bağımlılık eğitimleri okul ve kurumlarımızda başladı." bilgisini paylaştı.

Özer şöyle devam etti: "Okulların tekrar açılmasıyla birlikte psikososyal destek hizmetlerine yönelik yürütülen çalışmaların yanı sıra bağımlılıkla mücadele kapsamında verdiğimiz eğitimler devam ediyor. Böylece bugüne kadar 17 milyon 752 bin 348 öğrenci, 871 bin 698 öğretmen ve 4 milyon 295 bin 742 veli olmak üzere toplam 22 milyon 919 bin 788 kişiye ulaştık."

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...