reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Belediye Konteyner Çarşılarda Çarklar Dönmeye Başladı

Konteyner Çarşılarda Çarklar Dönmeye Başladı

Konteyner Çarşılarda Çarklar Dönmeye Başladı

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde Kocaeli Valiliği tarafından yapılan 50 prefabrik iş yerinde çalışan esnaf ekonomik çarklarını döndürmek için mesai harcıyor.

Dulkadiroğlu ilçesi Egemenlik Mahallesi'nde Kocaeli Valiliği tarafından yaptırılan, alt ve üstyapısını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı 'AFAD Kocaeli Çarşısı' depremzede esnafları barındırıyor. Toplamda 5 bin 100 metrekare alan üzerine kurulu alanda 50 prefabrik iş yeri yer alıyor. Çarşıda bakkal, terzi, lokanta, kırtasiye, elektronik eşya tamircisi, konfeksiyon, kuaför, dönerci gibi esnaflar hizmet veriyor. İlk günden itibaren esnafların çalışmaya başladığı çarşıda Ramazan ayı sonrası daha fazla hareketlenmesi beklendiği kaydedildi. Kentte kurulan diğer çarşılarda da esnafların mesaisini yaptığı kaydedildi.

Giyim sektöründe hizmet verdiğini ifade eden Müzeyyen Kazcı, "Daha önceki iş yerimiz Trabzon bulvarındaydı ve dükkanımız ağır hasarlı olduğu için buraya taşındık. Kocaeli Valiliği'ne teşekkür ederiz. İnşallah işlerimizin düzelmesini bekliyoruz ama şu anmübarek günlerden dolayı durgun geçiyor, inşallah daha güzel olacak" dedi.Terzi Mehmet Doğan ise, "Kocaeli valiliği yaptı biz her şeyi ile memnunuz işimize devam ediyoruz ve çalışıyoruz" diye konuştu.

Ankara,İç İşleri Bakanlığı

belediye365.com

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...