reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Asayiş Tokat'ta Akıl Almaz Hırsızlık: 800 Bin TL'lik Ziynet Eşyası Çalan Şebeke Çökertildi

Tokat'ta Akıl Almaz Hırsızlık: 800 Bin TL'lik Ziynet Eşyası Çalan Şebeke Çökertildi

Tokat'ın Perakende Mahallesi'nde bir eve girerek yaklaşık 800 bin TL değerindeki ziynet eşyasını çalan hırsızlar, Emniyet güçlerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

KAYNAK: İHA

Tokat’ta bir eve girerek 800 bin TL’lik ziynet eşyası çalan 4 şüpheliden ikisi Kayseri’de, ikisi ise Ankara’da yakalandı. Tutuklanan kadın zanlılardan birinin adliyeye kucağındaki bebeğiyle girip cezaevine bebeğiyle gitmesi dikkat çekti.

Kent merkezi Perakende Mahallesi’nde bir eve girerek yaklaşık 800 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan hırsızlar, önce kayıplara karıştı. Olayın ardından Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızlığın gerçekleştiği bölgede geniş çaplı inceleme başlattı. Güvenlik kameralarını mercek altına alan ekipler, olayla bağlantılı olduğu tespit edilen 3 kadın ve 1 erkek ve kullandıkları otomobili belirledi. Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin Kayseri’den geldikleri tespit edildi. Zanlılardan S.E. ve B.Y., Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde bir otomobil içerisinde çalınan ziynet eşyaları ile A. T. ve S.Ç. ise Ankara’da yakalanarak gözaltına alındı.

Tokat’a getirilen şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S. E. ve B. Y. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A. T. ve S. Ç. yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan kadın zanlılardan birinin kucağında bebek bulunması dikkat çekti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...