reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Asayiş Sivas'ta Tehlikeli Serinleme: Çocuklar Süs Havuzunda!

Sivas'ta Tehlikeli Serinleme: Çocuklar Süs Havuzunda!

Sivas'ta artan hava sıcaklıkları, özellikle çocukları serinlemek için tehlikeli arayışlara itiyor. Tarihi Kent Meydanı'nda, Valilik binasının önündeki süs havuzu, sıcak havadan bunalan çocukların akınına uğradı.

KAYNAK: İHA

Sivas’ta Tarihi Kent meydanında, Valilik binasının önündeki süs havuzuna giren çocuklar, akan trafiğe ve havuzdaki elektrik donanımına aldırış etmeden serinlemeye çalıştı.

Sivas’ta artan hava sıcaklıkları özellikle çocukları serinlemek için tehlikeli çözümlere itiyor. Sıcak havadan bunalan bazı çocuklar, tehlikesine aldırış etmeden tarihi Valilik binası önündeki süs havuzuna girdi. Akan trafiğin arasında bulunan, içerisinde elektrik donanımı yer alan ve girilmesi yasak olan havuzda yüzen çocuklar, tüm tehlikelere aldırış etmeden eğlendiler. Tehlikeli oyunlarını bir süre daha devam ettiren çocuklar, ardından bisikletlerine binerek uzaklaştılar.

"Sivas’ta deniz yok, başka yerde de havuzda yok"

Sivas’ta deniz ve girebilecekleri uygun havuz bulunmadığı için süs havuzlarını tercih ettiklerini belirten çocuklar,

"Bugün hava sıcaktı serinlemek için bizde burada suya girdik. Burada yüzüyoruz eğleniyoruz. Sivas’ta deniz yok, başka bir yerde de havuzda yok. Bizde buraya gelip yüzdük. Ben yüzme biliyorum, burada yüzmek bana göre tehlikeli değil. Buradan geçip bizi görenler el salladılar"

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...