reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14
sivas360 Asayiş Sivas Koyulhisar’da Feci Kaza

Sivas Koyulhisar’da Feci Kaza

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Kazanın ardından yaşanan panik sırasında bir kişinin Kelkit Çayı’na atladığı ve kaybolduğu ileri sürüldü.

KAYNAK: İHA
MUHABİR: Haber Merkezi

Sivas Koyulhisar’da Feci Kaza

Olay, gece saatlerinde Koyulhisar ilçesi Kalebaşı Tünel çıkışında gerçekleşti. U.Y. (20) yönetimindeki 28 DR 070 plakalı otomobil, seyir halindeyken sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

Kazada araçta bulunan Yağmur Hira Yazıcı olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü U.Y. ise yaralı olarak araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Araçta bulunan 18 yaş altı E.N.H. isimli kızın ise kazanın etkisiyle Kelkit Çayı’na atladığı ve güçlü akıntıya kapılarak gözden kaybolduğu iddia edildi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen AFAD ve arama kurtarma ekipleri, son günlerde yağışlar nedeniyle debisi yükselen Kelkit Çayı’nda arama çalışmalarını sürdürüyor.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...