reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Asayiş Sevgili cinayetinde "yanlışlıkla ateşlendi" iddiası

Sevgili cinayetinde "yanlışlıkla ateşlendi" iddiası

Sevgili cinayetinde katil zanlısı silahın kız arkadaşına ait olduğunu iddia etmiş

KAYNAK: İHA

Ankara’da tartıştığı kız arkadaşını silahla öldürmekten gözaltına alınan zanlının silahın kız arkadaşına ait olduğunu ve arbede sırasında yanlışlıkla ateşlendiğini söylediği ortaya çıktı.
Olay, dün akşam saat 18.00 sıralarında Keçiören ilçesi Atapark Mahallesi 1304. Sokak’taki bir apartman dairesinde meydana geldi. İddialara göre, Ege Rüştü A. (22) ile 3 senedir birlikte olduğu kız arkadaşı Beyzanur Kaya (22) bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Rüştü A., evdeki silahla kız arkadaşına ateş etti. Kavga seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybettiği belirlenen Beyzanur Kaya’nın cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Buradaki işlemlerin ardından cansız bedeni ailesine teslim edilen Kaya, Bayındır köyü camisinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Ege Rüştü A. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Suç aleti silahın kurusıkı tabancadan yapıldığı ortaya çıktı
Gözaltına alınan Rüştü A.’nın ifadesinde suç aleti silahın kız arkadaşına ait olduğunu ve arbede esnasında yanlışlıkla ateşlendiğini iddia ettiği ortaya çıktı. Öte yandan zanlının korktuğu için silahı tuvalete sakladığı ve silahın kurusıkı tabancadan yapıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...