reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Asayiş Şehit Jandarma Astsubay Emre Polat'ın Baba Evine Türk Bayrağı Asıldı: Ankara'da Acı Kayıp

Şehit Jandarma Astsubay Emre Polat'ın Baba Evine Türk Bayrağı Asıldı: Ankara'da Acı Kayıp

Ankara'nın Haymana ilçesinde aranan bir şahsı takip ettiği sırada geçirdiği kaza sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Emre Polat'ın baba ocağına Türk bayrağı asıldı. Bu acı olay, tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

KAYNAK: İHA

Ankara’nın Haymana ilçesinde aranan bir şahsı takip ederken geçirdiği kaza sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Emre Polat’ın baba evine Türk bayrağı asıldı.

Ankara’da bir suçluyu takip ettiği sırada dengesini kaybeden Jandarma Astsubay Emre Polat (34) eğimli arazide düşerek ağır yaralanmıştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan Jandarma Astsubay Polat, yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Sivas nüfusuna kayıtlı olan şehidin acı haberi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki ailesine verildi. Şehidin evine Türk bayrakları asıldı. Şehit Astsubay Emre Polat’ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...