reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Asayiş Pınarbaşı'nda Kan Donduran Olay! Havaya Ateş Edenler Yakalandı

Pınarbaşı'nda Kan Donduran Olay! Havaya Ateş Edenler Yakalandı

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen bir düğünde yaşanan üzücü olayda, havaya ateş edilmesi sonucu bir kişi yaralanmıştı. Olayın ardından harekete geçen jandarma ekipleri, kapsamlı bir operasyon düzenledi.

KAYNAK: İHA

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde bir düğünde havaya ateş ederek yaralanma olayının meydana gelmesi sonrasında jandarma ekiplerince 11 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda silah ele geçirilirken, 8 kişiye 66 bin 576 TL cezai işlem uygulandı.

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Yukarıborandere mahallesinde 20 Temmuz’da meydana gelen ateşli silahla kazaen yaralanma olayına ilişkin olarak JASAT timi tarafından yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde düğün görüntülerinin incelenmesi sonrasında düğün esnasında havaya ateş eden 8 kişinin kimlik ve adres tespiti yapıldı. Pınarbaşı Cumhuriyet Savcılığının tespit edilen şahısların ev ve araçlarında arama yapılması talimatının ardından Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 11 adreste eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan aramalarda; 6 adet ruhsatlı tabanca, 1 adet kuru sıkı ruhsatsız tabanca, 9 adet tabanca şarjörünü, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet havalı tüfek, 309 adet 9x19mm fişek, 19 adet 9x17mm fişek, 33 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Havaya ateş ettiğini kabul eden toplam 8 kişiye; toplamda 66 bin 576 TL idari yaptırım tutanağı düzenlendi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...