Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
20°
sivas360 Asayiş Panda Suratlı Köpek İstediler! Gelen Köpekle Hayatları Değişti

Panda Suratlı Köpek İstediler! Gelen Köpekle Hayatları Değişti

Mardin'de kızına Pomeranian almak isteyen Günay Bilbay, farklı özellikte köpek gönderildiğini iddia ederek çözüm istedi.

Mardin'de kızına Pomeranian almak isteyen Günay Bilbay, farklı özellikte köpek gönderildiğini iddia ederek çözüm istedi.

Panda Suratlı Köpek İstediler! Gelen Köpekle Hayatları Değişti

Panda Suratlı Köpek İstediler! Gelen Köpekle Hayatları Değişti

Mardin'de yaşayan Günay Bilbay, küçük kızının isteği üzerine satın aldıkları köpeğin kendilerine anlatılan özellikleri taşımadığını ileri sürerek yaşadıkları mağduriyetin giderilmesini istedi. Yaklaşık dört aydır soruna çözüm bulamadıklarını belirten Bilbay, satıcının yanlış köpek gönderdiğini kabul ettiğini ancak herhangi bir adım atmadığını iddia etti.

Kızının Hayalini Gerçekleştirmek İsterken Sorun Yaşadı

Günay Bilbay, kızının uzun süredir panda suratlı Pomeranian cinsi bir köpek istediğini belirterek satın alma sürecini anlattı.

Evlerinde kediler bulunduğu için başlangıçta köpek sahiplenmeye sıcak bakmadığını ifade eden Bilbay, satıcının köpeğin sakin, uysal ve kedilerle uyumlu olduğunu söylemesi üzerine kararını değiştirdiğini aktardı.

Ancak gönderilen köpeğin beklentilerinden farklı olduğunu öne süren Bilbay, hayvanın oldukça hareketli ve kontrol edilmesi güç davranışlar sergilediğini savundu.

Yaklaşık dört ay boyunca köpeği eğitmeye çalıştıklarını belirten Bilbay, bu süreçte istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Küçük kızının yaşanan durumdan büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Bilbay, aile yaşamlarının da olumsuz etkilendiğini dile getirdi.

Satıcıya Seslendi: Mağduriyetimizin Giderilmesini İstiyoruz

Satıcıyla defalarca iletişime geçtiklerini belirten Bilbay, kendilerine yanlışlıkla farklı bir köpek gönderildiğinin söylendiğini iddia etti.

Sorunu çözmek için köpeği Mersin'e bizzat götürmeyi teklif ettiklerini ancak olumlu yanıt alamadıklarını ileri sürdü.

Bilbay ayrıca köpeğin mikroçipli olduğu söylenmesine rağmen görüştükleri bir eğitmenden hayvanın mikroçipsiz olduğu yönünde bilgi aldıklarını ifade etti. Bu iddia bağımsız olarak doğrulanmadı.

Yaşadığı sürecin sağlık sorunları nedeniyle kendisini daha fazla yıprattığını söyleyen Bilbay, ailesinin huzurunun etkilendiğini belirtti.

Tek amacının sorunun çözülmesi olduğunu vurgulayan Bilbay, benzer durumların başka ailelerin de başına gelmemesini istediğini dile getirdi.

Olayla ilgili satıcının açıklamasına ise paylaşılan bilgilerde yer verilmedi. Ailenin iddialarına ilişkin herhangi bir resmî inceleme sonucu da bulunmuyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız