reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Asayiş Malatya'da Yol Verme Tartışması Dehşete Döndü: Motosiklet Sürücüsü Sulama Kanalında Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı!

Malatya'da Yol Verme Tartışması Dehşete Döndü: Motosiklet Sürücüsü Sulama Kanalında Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı!

Malatya Yeşilyurt'ta, yol verme yüzünden tartışmaya giren iki sürücü, kovalamaca sonucu sulama kanalına uçtu. Kazada motosiklet sürücüsü boğulmak üzereyken vatandaşlar tarafından son anda kurtarıldı.

KAYNAK: İHA

Malatya’da iki sürücünün yol verme kavgası sonrası otomobil ve motosiklet sulama kanalına uçtu. Kazada motosiklet sürücüsü boğulmak üzereyken vatandaşlar tarafından son anda kurtarıldı.

Olay Yeşilyurt ilçesine bağlı Gedik Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Mutlu Caddesi üzerinde Y.K. yönetimindeki 44 ER 340 plakalı motosikletin sürücüsü ile S.B. yönetimindeki 27 J 5001 plakalı otomobilin sürücüsü arasında iddiaya göre yol verme yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sonrası iki sürücü arasında yaşanan kovalamaca sonunda iki araçta sulama kanalına uçtu. Olay sonrası otomobil sürücüsü araçtan kendi imkanları ile çıkarak uzaklaşırken yaralanan motosiklet sürücüsü Y.K. ise suda boğulmak üzereyken son anda çevredeki vatandaşların yardımı ile kurtarıldı.

Yaralı sürücü, olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken bir süre sonra kaza yerine gelen otomobil sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı. Savcılık talimatı ile su kanalına düşen araçlarda olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaparken, araçlar daha sonra çekici ile kanaldan çıkarıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...