reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Asayiş Malatya'da Tüyler Ürperten Kadın Cinayeti: İki Çocuk Annesi Eşini 20 Bıçak Darbesiyle Öldürdü

Malatya'da Tüyler Ürperten Kadın Cinayeti: İki Çocuk Annesi Eşini 20 Bıçak Darbesiyle Öldürdü

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, iki çocuk annesi Eylem Yeşilkaya (35), tartıştığı eşi Ö.Y. tarafından 20'den fazla bıçak darbesiyle vahşice katledildi. Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Samanköy Konteyner Kent'te meydana geldi.

KAYNAK: İHA

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde tartıştığı eşinin 20’den fazla bıçak darbesiyle ağır yaralanan 2 çocuk annesi kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 19.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Samanköy Konteyner Kent’te meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir aralarında geçimsizlik bulunan Ö.Y. ile eşi Eylem Yeşilkaya arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışmada Ö.Y., 2 çocuk annesi eşini vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladıktan sonra kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, cinayette kullanıldığı değerlendirilen bir adet bıçak buldu. Bir süre önce cezaevinden tahliye edildiği öğrenilen Ö.Y.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...