reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Asayiş Malatya'da Büyük Güvenlik Operasyonu: Binlerce Kişi Sorgulandı, Çok Sayıda Gözaltı

Malatya'da Büyük Güvenlik Operasyonu: Binlerce Kişi Sorgulandı, Çok Sayıda Gözaltı

Malatya'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen kapsamlı operasyonlarda vatandaşların huzur ve güvenliği için önemli adımlar atıldı. Son 24 saat içinde gerçekleştirilen şok baskın, uygulama ve operasyonlarda çok sayıda kişi sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan şahıslar yakalandı.

KAYNAK: İHA

Malatya’da düzenlenen operasyonlarda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şahıs yakandı.

Malatya’da, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin vatandaşların huzur ve güvenini sağlamaya yönelik düzenlemiş olduğu şok baskın, uygulama ve operasyonları sürüyor.

Son 24 saat içerisinde gerçekleştirilen şok baskın, uygulama ve operasyonlarda, 67 park ve bahçe, 8 metruk bina, 9 kıraathane, 5 umuma açık yer, 8 KYK yurdu çevresi, 21 okul ve çevresi kontrol edilerek, bin 507 araç denetlendi 6 bin 950 şahsın ise GBT sorgusu gerçekleştirildi.

2 düzensiz göçmen, 4 hırsızlık şüphelisi, 6 yoklama kaçağı, 4 ifadeye yönelik aranan şahıs ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şahsın yakalandığı uygulamalarda 18.46 gram sentetik kannabinoid 30. 76 gram metamfetamin, 5.07 gram esrar maddesi, 30 adet sentetik ecza hapı, 800 ml aseton, 957 gram kıyılmış tütün, 1 hassas terazi ele geçirildi.

2 bin 260 araç ve sürücünün kontrol edildiği denetimlerde 540 sürücüye cezai işlem uygulanırken, 992 bin 669 TL idari para cezası uygulandı. 4 aracın trafikten men edildi denetimlerde ayrıca 4 sürücünün ehliyeti ise geri alındı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...