reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Asayiş Kayseri'de Terörle Mücadele Operasyonları Sonucu 11 Şüpheli Yakalandı

Kayseri'de Terörle Mücadele Operasyonları Sonucu 11 Şüpheli Yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 01-08 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdiği kapsamlı operasyonlarda terör örgütlerine büyük darbe indirdi. Dini istismar eden terör örgütleri ve FETÖ'ye yönelik yapılan soruşturmalar neticesinde toplam 11 şüpheli gözaltına alındı.

KAYNAK: İHA

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada terör örgütlerine yönelik yapılan çalışmalarda 11 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre emniyet müdürlüğü tarafından; terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik 01 - 08 Aralık tarihleri arasında çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde; dini istismar eden terör örgütlerine yönelik yapılan soruşturmalar kapsamında 8, FETÖ terör örgütü soruşturmaları kapsamında 3 şahıs olmak üzere toplamda 11 şahıs hakkında gerekli yasal işlem yapıldı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

"Terör örgütleriyle mücadele kapsamında hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışı çerçevesinde gerek toplumun tüm katmanlarıyla gerekse terörle mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve iş birliği içerisinde halkımızın huzuru, devletimizin selameti için her türlü terör olayını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır"

ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...