reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14
sivas360 Asayiş Kayseri'de Rekor Operasyon: 231 Yıl Hapis Cezası Bulunan 247 Suçlu Yakalandı!

Kayseri'de Rekor Operasyon: 231 Yıl Hapis Cezası Bulunan 247 Suçlu Yakalandı!

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3-9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdikleri kapsamlı operasyonlarla suç dünyasına ağır darbe vurdu.

KAYNAK: İHA

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; 231 yıl 11 ay 12 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 247 şahıs yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında 3-9 Mart tarihleri arasında çalışmalar yürütüldü. Çalışmalarda; 6136, 2521 ve 5729 Sayılı Kanun’a Muhalefet olaylarında; 5 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 6 adet kurusıkı tabanca, 215 adet fişek ele geçirildi.

Hırsızlık suçu olduğu tespit edilen; 11 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken, 8 hırsızlık şüphelisi yakalanırken, bu şahıslardan 3’ü tutuklandı. 2 adet çalıntı oto ile birlikte, ele geçirilen hırsızlık malı olan malzemeler tam ve eksiksiz olarak sahiplerine teslim edildi.

Kumar oynatıldığı tespit edilen; 3 işyerinde kumar oynatılması için yer ve imkân sağlayan 3 şahsa adli işlem yapılırken, kumar oynadığı tespit edilen 12 şahsa toplam 110 bin 964 TL idari para cezası uygulandı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda ayrıca, toplam 231 yıl 11 ay 12 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 247 şahıs yakalanırken, 96 şahıs adli makamlarca tutuklandı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...