reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Asayiş Kayseri’de hapis cezası bulunan 132 kişi yakalandı

Kayseri’de hapis cezası bulunan 132 kişi yakalandı

Kayseri’de polis ekipleri tarafından bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; toplamda 231 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 132 şahıs yakalandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele çerçevesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 29 Nisan - 5 Mayıs tarihleri arasında çalışma yapıldı. Ekipler tarafından yapılan çalışmada toplam 231 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 132 şahıs yakalanırken, 59 şahıs tutuklandı. Ekipler 28 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlattı.

Olaylarla ilgili 22 şüpheli yakalanırken, 4 şüpheli tutuklandı. Hırsızlık malı olan malzemeler ele geçirilerek, sahiplerine tam ve eksiksiz olarak teslim edildi. 3 işyerinde kumar oynatılması için yer ve imkân sağlayan 3 şahsa adli işlem yapılırken, kumar oynadığı tespit edilen 7 şahsa toplamda 44 bin 975 TL idari para cezası uygulanarak, kumar masasında ele geçirilen 3 bin 200 TL ilgili birime teslim edildi.

Öte yandan çalışmalarda; 6136, 2521 ve 5729 Sayılı Kanun’a Muhalefet olaylarında; 3 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet tüfek, 4 adet kurusıkı tabanca, 7 adet kapsam dışı bıçak ve 172 adet fişek ele geçirildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...