reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Asayiş İş Yerine Silahlı Saldırı: Şüpheli Yakalandı

İş Yerine Silahlı Saldırı: Şüpheli Yakalandı

Selçuk’ta bir iş yerine silahlı saldırı yapıldı; şüpheli Y.A. yakalandı, iş yerinde maddi hasar oluştu.

KAYNAK: İHA

Selçuk’ta İş Yerine Silahlı Saldırı: Şüpheli Yakalandı

İzmir’in Selçuk ilçesinde bir iş yerine öğle saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Olay sırasında iş yerinde kimsenin bulunmaması, olası can kaybı veya yaralanmayı önledi. Saldırının ardından iş yerinin dış cephesinde maddi hasar meydana geldi.

Atatürk Mahallesi Abuhayat Caddesi üzerinde gerçekleşen olayın ardından ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler çevrede güvenlik önlemleri alırken, olay yerinde incelemelerde bulundu ve delil topladı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişinin tespit edilmesi için çevredeki güvenlik kameralarını ve tanık beyanlarını da değerlendirdi.

Kısa süreli çalışmalar sonucunda saldırıyı gerçekleştiren Y.A. isimli şüpheli, silahıyla birlikte yakalandı ve Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve saldırının nedenine dair çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmaması çevredeki vatandaşları rahatlatırken, iş yeri sahipleri maddi hasarın karşılanması için sigorta ve gerekli başvuruları yapacaklarını belirtti. Polis, benzer olayların önüne geçmek amacıyla çevrede denetimlerini artıracağını duyurdu.

Bu saldırı, Selçuk’ta güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme getirirken, yetkililer vatandaşları olası şüpheli durumlarda 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulunmaları konusunda uyardı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...