Samsun’da Kan Donduran Vahşet: Kız Arkadaşına Kızgın Kepçeyle İşkence Yaptı!
Samsun’un İlkadım ilçesinde, bir genç kadının erkek arkadaşı tarafından ağır şekilde darbedildiği ve kızgın metal yemek kepçesiyle kollarının yakıldığı iddiası infiale yol açtı. Şikâyet üzerine harekete geçen emniyet güçleri, şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.
Tekme, Demir Sopa ve Kızgın Metal Kepçe...
Dehşete düşüren olay, Reşadiye Mahallesi Sokullu Sokak’taki bir ikamette meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 19 yaşındaki A.Y.G. adlı genç kadın, erkek arkadaşı D.Ç.’nin (20) evinde bulunduğu sırada korkunç bir şiddete maruz kaldı. Genç kadın; erkek arkadaşının kendisini tekme ve yumruklarla darp ettiğini, demir sopayla vurduğunu, ateşte ısıttığı metal yemek kepçesini kollarına basarak yaktığını ve ağır hakaretlere uğradığını belirterek polise sığındı.

Şüpheli Şahıs Samsun Adliyesi'ne Sevk Edildi
Mağdur kadının şikâyeti ve ihbarı üzerine İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri vakit kaybetmeden operasyon başlattı. Kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan şüpheli D.Ç., emniyetteki sorgusunun ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
Olayla ilgili adli süreç çok yönlü olarak devam ediyor.