Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
sivas360 Asayiş Cevdet Yılmaz'dan Manisa'daki saldırıya ilişkin açıklama: Bakanlar olay yerine gidiyor

Cevdet Yılmaz'dan Manisa'daki saldırıya ilişkin açıklama: Bakanlar olay yerine gidiyor

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınında silahlı saldırı meydana geldi.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınında silahlı saldırı meydana geldi.

MUHABİR: Haber Merkezi
Cevdet Yılmaz'dan Manisa'daki saldırıya ilişkin açıklama: Bakanlar olay yerine gidiyor

Cevdet Yılmaz'dan Manisa'daki saldırıya ilişkin açıklama: Bakanlar olay yerine gidiyor

Olayda 8 kişi yaralanırken, yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Saldırının ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yaptığı açıklamada saldırıda iki kişinin ağır yaralandığını belirterek yaralıların tedavisinin sürdüğünü ifade etti. Yılmaz, saldırıyı gerçekleştirdiği değerlendirilen şüphelinin ise emniyet kontrolünde olduğunu bildirdi.

Şüpheli 15 Yaşında

Saldırıyı gerçekleştirdiği değerlendirilen kişinin aynı okulda öğrenim gören 15 yaşındaki H.O. olduğu öğrenildi. Şüpheli, olayın ardından gözaltına alındı.

Manisa Valiliği tarafından yapılan açıklamada da saldırının okul yakınında gerçekleştiği ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Okul Çevresinde Güvenlik Önlemleri

Olayın ardından okul çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Özel harekat polisleri bölgede beklerken, olay yeri inceleme ekipleri okul önü ve çevresinde çalışma başlattı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'nin olay yerine hareket ettiğini de açıkladı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız