reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Asayiş Ankara, Diyarbakır, Kütahya ve Sivas'ta Milyonluk Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama

Ankara, Diyarbakır, Kütahya ve Sivas'ta Milyonluk Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama

Sivas merkezli yürütülen büyük bir dolandırıcılık operasyonunda, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları milyonlarca lira dolandıran çete çökertildi. Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık ihbarı üzerine harekete geçerek Sivas, Ankara, Diyarbakır ve Kütahya'da eş zamanlı baskınlar düzenledi.

KAYNAK: İHA

Sivas merkezli Ankara, Diyarbakır ve Kütahya’yı kapsayan dolandırıcılık operasyonunda vatandaşları milyonlarca TL dolandıran 2 kişi yakalanarak tutuklandı.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler dolandırıcılık ihbarı üzerine harekete geçti. Kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan kişilerce 10 milyon TL dolandırılan vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, Sivas’ın yanı sıra Ankara, Diyarbakır, ve Kütahya’da eş zamanlı operasyon düzenledi. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 8 Ağustos tarihinde yapılan operasyon sonucunda yakalanan M.Ç, E.E ve F.M gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 şüpheli şahıstan M.Ç ve F.M isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Öte yandan gözaltına alınan bir şahsın, Isparta’da 1, Ankara’da 1, Antalya’da 1, İzmir’de 2, Muğla’da 2 olmak üzere yaklaşık 100 milyon TL değerli faili meçhul dolandırıcılık olaylarının şüphelisi olduğu tespit edildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...