Yıldız Dağı Kayak Merkezi beyaza büründü Türkiye’nin en ekonomik kayak merkezi olan Yıldız Dağı Kayak Merkezi kar yağışıyla birlikte beyaza bürünürken sezon için gün sayıyor

Türkiye’nin en idareli kayak merkezi olan Yıldız Dağı Kayak Merkezi kar yağışıyla birlikte beyaza bürünürken sezon için gün sayıyor.
Sivas’ta dün sabahtan saatlerinde başlayan yağmur yüksek kesimlerde kara dönüştü. Kent merkezine uzaklığı 58 kilometre olan Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi yağan karla birlikte beyaza büründü. Aralıklarla yağan kar yüzleri güldürdü. Yıldız Dağında kar kalınlığı 10 santimetreyi buldu. Kayak merkezinde yer alan Bungalov evler ise kar yağışıyla birlikte hoş görüntüler oluşturdu. Kar yağışının devam etmesi durumunda Yıldız Dağı Kayak Merkezi’nde önümüzdeki günlerde sezonun açılması bekleniyor.

Anadolu Ajansı, DHA, İHA göre geçilen bütün Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında bulunan haberlerin hepsinin yasal muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Yorum yapın