Megan Thee Stallion Salı günü Los Angeles’ta bir mahkeme salonunda kürsüye çıktı ve jüri üyelerine rapçi Tory Lanez’in iki yıldan fazla bir süredir Hollywood Hills’te ondan uzaklaşmaya çalışırken ayaklarına beş el ateş ettiğini, dans etmesi için ona bağırdığını ve onu yaraladığını söyledi. evvel.
The Los Angeles Times’a göre Grammy ödüllü hip-hop süperstarı Salı günü “Şoktayım. Korkuyorum” dedi. “Silahın patladığını duyuyorum ve bana ateş ettiğine inanamıyorum.”
Ağır ihmalle ateşli silahı ateşlemekten, yarı otomatik ateşli silahla saldırmaktan ve bir araçta dolu, ruhsatsız bir ateşli silah taşımaktan suçsuz olduğunu iddia eden 30 yaşındaki Kanadalı rapçi Lanez’in davasının ikinci gününde ifadesi alındı.
Hem adliye binasının dışında hem de mahkeme salonu koridorunda toplanan taraftarlarla Megan, Salı sabahı geç saatlerde mor bir takım elbise giyerek yoğun güvenlik önlemleriyle mahkeme salonuna girdi.
27 yaşındaki Megan, Bölge Savcısı Yardımcısı Kathy Ta’nın sorgusunun başında “Kendimi iyi hissetmiyorum,” dedi. “Buraya gelip bunu yapmak zorunda olduğuma inanamıyorum.”
Hararetli sözler, ardından atışlar: Megan
12 Temmuz 2020’de Kylie Jenner’ın Hollywood Hills’teki evinde Lanez, koruması ve arkadaşı Kelsey Harris ile bir SUV ile bir partiden ayrıldığını söyledi.
Megan, kendisinin ve Lanez’in annelerini kaybetmeleri nedeniyle yakınlaştıklarını ve ara sıra cinsel bir ilişki yaşadıklarını söyledi. Lanez’e “aşık” olan arkadaşı Harris, Megan’a arkadaşına yalan söylemeyi bırakması gerektiğini söyleyerek kadınların arasını karıştırmaya çalıştı.
Megan, tartışmanın kontrolden çıktığını ve Lanez ile birbirlerinin müziklerini ve kariyerlerini mahvetmeye başladıklarında daha da kızıştığını söyledi.
“Bunun onu gerçekten yanlış şekilde ovuşturduğunu hissediyorum” dedi. “Bağırmaya ve küfretmeye devam etti.”
Bikini giyiyordu ama araçtan indi ve Lanez eğilip ateş açtığında ayaklarının arkasını yaralayarak uzaklaşmaya çalıştı. Bir noktada “Dans et b——-!” diye bağırdı. ifade verdi.
“Ayaklarıma baktım ve tüm kanı görüyorum” dedi. “Şimdi herkes çığlık atıyor. Şok olmuş görünüyordu. Kelsey şok olmuş görünüyordu.”
Lanez’e 22 yıla kadar hapis cezası
Lanez’in avukatı George Mgdesyan açılış konuşmasında, yaralanmasının arkasındaki tetikçiyi net bir şekilde göremediğini gösterdiğini ve duruşma sırasında hikayesine karşı çıkan daha fazla kanıt sunacağını söyledi.
Bronz bir takım elbise ve balıkçı yakayla savunma masasında oturan Lanez konuşurken notlar aldı.
Küçük oğlunun elinden tutarak mahkemeye geldi. Çocuğu öğle tatilinde ve gün sonunda adliye dışına taşıdı.
Gazetecilere “Bu benim destek sistemim ve ben de onunum” dedi.
Yasal adı Daystar Peterson olan Lanez, her türlü suçtan suçlu bulunursa 22 yıldan fazla hapis cezası alabilir. O da sınır dışı edilebilir.
Brampton, Ont.’da doğan Lanez, kariyerinin başladığı 2009’dan bu yana başarılı bir mixtape ve büyük plak şirketi rekorları elde etti ve son iki albümü Billboard listelerinde ilk 10’a girdi.
Yasal adı Megan Pete olan Megan Thee Stallion, olay sırasında zaten büyük bir gelecek vadeden yıldızdı ve o zamandan beri kariyeri fırladı. 2021’de en iyi yeni sanatçı dalında Grammy kazandı ve kendi şarkısıyla Billboard Hot 100’de 1 numaralı single’ı oldu. Vahşi Beyonce’nin yer aldığı ve Cardi B’nin konuk olduğu WAP.
Kaynak : https://www.cbc.ca/news/entertainment/us-trial-megan-lanez-1.6685170?cmp=rss